Založ si blog

Toto je hlavný dôvod, prečo by antikultisti, ktorý naháňajú sektárov, mali zaujímať práve vás

Téma antikultových organizácii je v poslednej dobe horúcou témou internetu. Prečo by nejakí antikultisti, čo naháňajú sektárov, mali zaujímať práve vás? Ukazuje sa však, že oni nenaháňajú žiadnych sektárov, ale prenasledujú skupiny ľudí, ktoré sú im z nejakého dôvodu nepohodlné, dajú im nálepku sekta a potom ich postupne likvidujú. 

Ako Falun Gong. Počuli ste o ich príbehu?

Je to desivý príklad ako ďaleko zájde neľudskosť, ak to spoločnosť dovolí. Mlčí… či podporuje, pretože ľudí niekto presvedčil, niekto im podsunul názor, že si to tieto obete zaslúžia. Nezákonné zatýkania, mučenie, vyrezávanie orgánov zaživa, aby boli ,,čerstvé” a použiteľné pre transplantácie – to všetko sa deje po desiatky rokov dodnes, pri plnej informovanosti celosvetovej verejnosti. Transplantačný trh v Číne začal prekvitať práve v dobe, kedy začalo prenasledovanie a väznenie stúpencov Falun Gongu.

Existujú podrobné správy o tisíckach stúpencov tohto cvičebného systému s duchovným pozadím, ktorí zahynuli pri prenasledovaní. Desaťtisíce žien, mužov a detí sú väznené v pracovných táboroch, kde sú denne mučení a ponižovaní. Prenasledovanie dosiahlo svoj extrém v zriadení koncentračných táborov, kde prebieha odber orgánov zo živých tiel pre účely transplantácie. Tieto zločiny proti ľudskosti odhalili v roku 2006 kanadskí právnici David Kilgour a David Matas. Zhrnuli ich v knihe „Krvavá žatva: Zabíjanie Falun Gongu kvôli orgánom“.

Prečo sa tak brutálne zaobchádza s mierumilovnými ľuďmi, ktorí nič nespáchali a ničím sa neprevinili?

Veď medzi hlavné hodnoty, ktoré vyznávajú, patrí pravda, súcit a tolerancia. Komu už len takíto ľudia, ktorí sa venujú zdravotnému cvičeniu a duchovnému rozvoju, môžu vadiť? Veď kedysi v počiatkoch, dokonca samotná čínska vláda podporovala šírenie Falun Gongu, nakoľko si bola vedomá priaznivých účinkov tohto cvičebného systému na telo i myseľ človeka a jeho stúpencami boli ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev, od robotníkov z tovární, cez univerzitných profesorov až po predstaviteľov vlády, armády a polície.

Problémy nastali, keď si Falun Gong medzi ľuďmi získal masovú popularitu a počet stúpencov sa vyšplhal na 100 miliónov. Obavy z jeho učenia, ktoré malo silu obnoviť duchovný život a tradičnú čínsku kultúru v spoločnosti – niečo, čo sa komunistická strana snažila zničiť celé desaťročia, nakoniec vyústili v brutálne prenasledovanie a likvidáciu praktizujúcich všetkými dostupnými, a často nesmierne krutými metódami – policajné razie, rabovanie domov, únosy, väznenie, mučenie, vyberanie orgánov zaživa. Čo je sprevádzané neznesiteľným utrpením a vedie k úmrtiu človeka. Telá sa potom spália, dôkazy neexistujú, transplantačný biznis prekvitá…

Obchod s ľudským utrpením, kedy je človek degradovaný na objekt s náhradnými dielmi pre iných, môže fungovať iba preto, že niekto rozhodol, že jeho život nemá žiadnu hodnotu… A ostatní tomu uverili. Alebo aspoň prijali. Nevynímajúc skutočnosť, že na tom ešte niekto zarobí.

Nepripomína vám to niečo? Tábory smrti, či koncentračné tábory zďaleka nie sú len desivou históriou spojenou s nacistickým režimom v Nemecku. Tieto zariadenia sa využívali, či dodnes využívajú v rôznych krajinách po celom svete. 

A čím to všetko začalo? 

Niekomu sa jednoducho nehodili zdraví, slobodne zmýšľajúci ľudia, vyznávajúci skutočné hodnoty, ktorí sa duchovne rozvíjali. Podrobení otroci, ktorí akceptujú, že majú zakázané rozmýšľať, vyjadrovať svoj názor a slobodne sa rozhodovať, sú pre totalitné režimy predsa len výhodnejší. 

A tak sa začala intenzívna očierňujúca kampaň, s cieľom zničiť povesť stúpencov Falun Gongu. Boli označení ako hrozba pre komunistickú stranu a začal proces ich likvidácie, ktorý dospel až do fázy, kedy boli brutálne mučení a zabíjaní.

Zamyslite sa – mierumilovní ľudia, ktorí nič nespáchali, chceli len slobodne praktizovať svoju vieru, boli systematicky a masovo pripravovaní o všetko, vrátane práva na život, a zachádza sa s nimi horšie ako s masovými vrahmi… A tento teror trvá desiatky rokov až dodnes.

Toto je len jeden z mnohých príkladov prenasledovania skupín ľudí, ktorí si chcú len pokojne žiť podľa svojho presvedčenia a kvôli tomu sú vystavení teroru. Veľmi podobné scenáre sa odohrávajú v rôznych krajinách po celom svete. Rôzne skupiny ľudí – jeden a ten istý scenár ich likvidácie.

A ktože to celé vymyslel a zinscenoval?

Ako ukázalo 30ročné vyšetrovanie amerických tajných služieb, jedná sa o isté tajné zoskupenie ľudí s rozsiahlymi znalosťami o tom, ako manipulovať vedomím ľudí a masami obecne, ktorých cieľom je rozvrátiť slobodný svet a nastoliť totalitný režim vo všetkých krajinách, pekne v jednej za druhou. 

Sú zodpovední za vyvolávanie a eskaláciu napätia v spoločnosti, štvanie ľudí proti sebe, zvrhávanie vlád, vyvolávanie ozbrojených konfliktov.

Pôsobia cez antikultové organizácie, ktorých cieľom má byť boj proti sektám a kultom. Až na to, že pod tieto pojmy zahŕňajú všetkých, dalo by sa povedať totalitným režimom nepohodlných ľudí – vyznávajúcich rôzne viery, náboženstvá či duchovne sa rozvíjajúcich, dokonca aj predstaviteľov rôznych obchodných spoločností. 

Duchovná či finančná sloboda, sloboda prejavu – vyzerá to, že týmto organizáciám vadí akákoľvek sloboda človeka a snažia sa ju za každú cenu potlačiť. Keď sa do tejto témy zahĺbite, zostane vám rozum stáť.

Momentálne aktívne pôsobia na Slovensku, pretože práve Slovensko má byť krajinou, cez ktorú chcú preniknúť do demokratického sveta a zaviesť praktiky, o ktorých sme si mysleli, že patria do temnej histórie.

Skúste sa pozrieť na túto tému a všímajte si, čo sa v poslednej dobe na Slovensku deje. Sami uvidíte…

Krvavé jahody: Vaši to robili naším ženám, teraz je čas na odplatu.

11.06.2024

Nešla som spať, kým som ju nedočítala. Kniha Jiřího S. Kupku, Krvavé jahody, ma úplne dostala. Jej dej začína ukončením II. svetovej vojny, kedy by sa mohlo zdať, že to najväčšie zlo je preč. Nebolo. Z toho, čo sa dialo potom, sa mi dvíhal žalúdok. Pri čítaní som si uvedomovala jedno a to isté: Tie nadávky, osočovanie, ponižovanie. Veď to sa deje aj dnes. Nič sa [...]

Prenasledovanie má jasnú príčinu. Je ňou tabuizovaná téma

09.06.2024

V posledných desaťročiach sa v Európe i mimo nej zvýšila aktivita antikultových organizácií, ktoré vykonávajú svoju činnosť pod zámienkou boja proti nebezpečným „sektám“, ktoré údajne ohrozujú spoločnosť. Využívajú metódy dezinformácie, ohovárania a manipulácie verejnej mienky, čím vyvolávajú nepriateľstvo a konflikty proti kultúrnym, náboženským a [...]

Raz sa ťa budú pýtať: Čo si robil, aby si zachránil demokraciu?

07.06.2024

Novodobá inkvizícia Jedno islamské podobenstvo hovorí, že keď chceli upáliť proroka Abraháma, jeden maličký mravec nabral ústami vodu a pokúsil sa ju vyšplechnúť na oheň, aby ho uhasil. Opýtali sa ho: „Dúfaš, že svojou vodou uhasíš tento plameň?“ Mravec odpovedal: „Nie, nedúfam, že sa mi podarí uhasiť oheň, ale dúfam, až sa ma Alah opýta: ‚ČO SI ROBIL, [...]

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

chajimseli

Keď urobíš prvý krok, cesta sa objaví

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 16378x
Priemerná čítanosť článkov: 1092x

Autor blogu

Kategórie