Založ si blog

TVORCOVIA, KTORÍ PREDBEHLI SVOJU DOBU

Ďalšia výzva Dr. Cholakiana k Putinovi (pozri video KRIŽOVATKA) zanechala ako obvykle veľa otázok. Áno, nie je sa čomu čudovať, pretože tie tajné materiály, ktoré verejne prezentuje obchádzajúc všetky diplomatické protokoly, boli obyčajným ľuďom nedostupné celé desaťročia. Takže sotva je možné celý objem utajeného sprostredkovať v niekoľkých videosprávach, stále je čo rozoberať a skúmať… Ale aj tak sa pravda postupne odhaľuje a vďaka nej má ľudstvo šancu zlepšiť svoj život…

Mimoriadne vystúpenie

Tentoraz americký spravodajský analytik vystúpil „mimoriadne“, pretože deň predtým bol zverejnený bombastický materiál nezávislej skupiny novinárov o teroristických aktivitách antikultistov (pozri film IMPAKT).  Egon Cholakian zasa novinárov podnietil k vyšetrovaniu svojimi bezprecedentne odvážnymi vyhláseniami o tých, ktorí ovládajú svet z tieňa. Video sa ukázalo byť šokujúce; nikto si nevedel predstaviť taký rozsah medzinárodného terorizmu, ktorý dnes prekvitá pod antikultovou vlajkou. Počet obetí globálneho antikultizmu sa nedá porovnať ani so stratami v druhej svetovej vojne. A to všetko sa deje všetkým na očiach, ba čo viac, je to podporované spoločnosťou a vládou jednotlivých krajín. Po uvedomení si rozsahu a hrôzy toho, čo sa deje, boli novinári šokovaní a rozhodli sa poponáhľať so zverejňovaním neuveriteľných faktov, vedení úprimnou túžbou vyzvať verejnosť, aby vyriešila a potrestala zločincov, aby zastavila genocídu ľudstva.

Ale ako povedal doktor Cholakian tvorcom filmu: „Predbehli ste dobu! Zverejnili ste materiály, ktoré ešte neboli pripravené na zverejnenie celému svetu!“ Hovoril o tom, prečo je nútený opäť prehovoriť. Keďže nové fakty sa stali verejne dostupnými skôr, Cholakian sa obrátil na Putina a vo svojom videu ho varoval pred zradcami v v jeho okolí. Výslovne poukázal na pripravovaný atentát naňho, ktorý by zrejme mohlo vyprovokovať predčasné odhalenie tajných činností antikultistov. Tí totiž môžu v očakávaní reakcie verejnosti na odtajnené materiály urýchliť svoje deštruktívne plány proti Rusku a Amerike. Ukázalo sa totiž, že cieľom antikultistov je kolaps práve týchto dvoch najvplyvnejších mocností, po ktorom bude nasledovať úplný chaos a znehodnotenie všetkých ľudských zásad a morálky.

Samozrejme, ako vysvetlil Dr. Cholakian, novinári zverejnili vyšetrovacie materiály s najlepším úmyslom, ale s predstihom (asi rok). Preto bol aj vo svojom naliehavom príhovore v predstihu nútený pomenovať mená a potvrdiť vážne nebezpečenstvo, a to aj osobne pre Putina, ktoré pochádza z jeho blízkeho okolia (podnecovateľov a podporovateľov antikultizmu, vrátane patriarchu Kirilla, ktorý sa opakovane spomína!).  Napriek tomu, že odhalenie novinárov spustilo rýchly sled udalostí, sa zdá, že to stálo za to. Ľudstvo platí príliš veľa za každú minútu, počas ktorej sa globálny antikultizmus rozbieha. Každý deň sa stratí mnoho detí, státisíce ľudí trpia mučením a prenasledovaním, miliardy ľudí sú pod vplyvom experimentu „puzzle kódovania“ a každú chvíľu ich operátori antikultistov môžu premeniť na zombie.

Ako môžete sedieť a nič nerobiť, keď viete o takýchto veciach? 

Keď sa vy alebo vaša rodina môžete kedykoľvek stať terčom, alebo naopak, proti všetkej vašej ľudskej prirodzenosti sa zrazu stanete „strelcom“, ktorý bude mieriť na vašu rodinu. Je hrozné si to vôbec predstaviť. Ale práve tento neľudský experiment sa teraz vykonáva na tínedžeroch v školách v Amerike a Rusku. Čísla a fakty odhalené vo filme IMPAKT určite nútia okamžite konať: za 30 rokov sa počet teroristických trestných činov spojených s masovou streľbou v školách zvýšil viac ako 300-krát!

A to všetko vďaka pokračujúcemu „puzzle kódovaniu“ vedomia ľudí na územiach, ktoré si vybrali antikultisti. A to je len jeden smer, ktorým sa táto medzinárodná hydra svetového zla aktívne zaoberá. Počas 8 hodín filmu je povedaných veľa šokujúcich vecí, a čím skôr sa ľudia dozvedia o týchto antihumánnych procesoch, tým skôr ich budeme môcť zastaviť. A keďže, ako povedal Egon Cholakian vo svojom prejave KRIŽOVATKA: „… tí, ktorí toto všetko riadia, už dávno stratili svoju ľudskú podobu a môžu svoje deštruktívne plány spustiť dopredu,“ – je dôležité, aby sme aj my, všetci ľudia, zrýchlili.

Čo s tým?

Je dôležité čo najrýchlejšie šíriť materiály, zverejniť všetky ich zákerné plány a znemožniť tak ich realizáciu. Lebo len beztrestnosť a utajenie im umožnili pôsobiť z tieňa. A tak túto nákazu dokáže zastaviť len publicita a zjednotenie celého ľudstva. Takto ľudia kedysi dokázali zastaviť hnedý mor – fašizmus.

Presne k tomu vyzývajú tvorcovia filmu IMPAKT: zorganizovať druhý norimberský proces s globálnym antikultizmom, aby nikto neunikol zodpovednosti. A v tom ich podporil aj doktor Cholakian. Sme si istí, že ho podporíte aj vy, ako každý slobodný a rozumný človek na tejto planéte. Šírte tieto videá čo najskôr, aby sa antikultisti nemohli pomstiť a uvrhnúť civilizáciu do chaosu.

Šokujúce odhalenie skrytých mechanizmov globálnej kontroly v dokumentárnom filme, ktorý berie dych

26.08.2024

Kedy naposledy ste pozerali film, ktorý vás zavŕtal do sedačky, že ste zabudli na čas? Po ktorého pozretí ste sa začali na veci, ktoré sa dejú okolo vás, dívať inak? Že si nepamätáte? Dnes vám prinášam tip na jeden taký dychberúci dokument, ktorý z hlavy len tak nedostanete. IMPAKT je rozsiahly dokumentárny film, ktorý otriasa základmi nášho chápania moderného sveta. [...]

Médiá zámerne ignorujú tento film. Sú zamestnaní propagáciou vraha

23.08.2024

Zatiaľ čo sa väčšina slovenských médií venuje filmu, ktorý glorifikuje Mikuláša Černáka, masového vraha, cez sociálne siete sa šíri iný film. Ten, ktorý hovorí o tých, ktorí robia z vrahov hrdinov, plánujú streľbu na školách, páchajú teroristické útoky a ešte sami seba pasujú za odborníkov. Reč je o filme Impakt. Prelomovom dokumentárnom filme, ktorého [...]

Pokrok v ohrození: Prečo je projekt TS v centre prenasledovania?

21.07.2024

Účastníci projektu Tvorivá spoločnosť (ďalej len „TS“) o sebe dávajú vedieť už viac ako 5 rokov. Počas tohto obdobia sú neustále prenasledovaní antikultovnými organizáciami. V posledných rokoch sa aktivizovalo najmä v Rusku a na Ukrajine. Zdá sa to byť dosť zvláštne, keďže samotná aktivita antikultistov, je podľa ich vlastných slov zameraná na zabránenie [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

chajimseli

Keď urobíš prvý krok, cesta sa objaví

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 28444x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu

Kategórie