Založ si blog

Zviditeľnenie na úkor druhého človeka alebo niečo oveľa vážnejšie?

Koncom apríla vyšiel na SME-čku článok blogera Radka Mačuhu, v ktorom sa snažil zdiskreditovať slovenskú ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú. Na prvý pohľad neškodný blogový článok – denne ich na rôznych portáloch pribúdajú desiatky. Bloger však prekročil akúkoľvek prijateľnú hranicu. Ministerku kultúry totiž obvinil z nacizmu. 

Mohlo by to pôsobiť ako neúspešný pokus o pošpinenie jej povesti alebo snahu o zviditeľnenie sa na úkor pani Šimkovičovej, keby nevyšlo video s Dr. Egonom Cholakianom „Neviditeľná vojna. Kto vedie náš svet do záhuby?” Ak si ho pozriete, pochopíte súvislosti. Niekto stlačil pomyselný štart a spustil program na diskreditáciu vlády. A deje sa nám to priamo pred očami, na našom území. 

Je zaujímavé, že Mačuha vo svojom článku spomína tajný nemecký spolok Thule (z čias nacistického Nemecka) a spája ho s hnutím Allatra (z ktorého sa snaží tajná organizácia vytvoriť obraz nebezpečnej sekty). Práve o tom vo svojom videu informuje Cholakian. Je neuveriteľne ľahké identifikovať diskreditačnú schému, keď človek chápe, ako tento proces prebieha. Slovensko sa stalo bojiskom medzi totalitným monštrom a demokraciou. Víťazstvo si vyžaduje účasť všetkých občanov našej síce malej, ale zatiaľ ešte stále demokratickej krajiny!

Pokrok v ohrození: Prečo je projekt TS v centre prenasledovania?

21.07.2024

Účastníci projektu Tvorivá spoločnosť (ďalej len „TS“) o sebe dávajú vedieť už viac ako 5 rokov. Počas tohto obdobia sú neustále prenasledovaní antikultovnými organizáciami. V posledných rokoch sa aktivizovalo najmä v Rusku a na Ukrajine. Zdá sa to byť dosť zvláštne, keďže samotná aktivita antikultistov, je podľa ich vlastných slov zameraná na zabránenie [...]

Ako nás moderné technológie ochránia pred nedostatkom pitnej vody? Riešenie je jednoduchšie, ako sa môže zdať

11.07.2024

Žijeme v období klimatických zmien. To už nie je hypotéza. Je to realita, ktorá nesie so sebou skazu, nedostatok pitnej vody a hlad.Táto situácia si dnes vyžaduje rozhodné spoločné kroky. Jednou z najnaliehavejších otázok je zabezpečenie vody pre každého obyvateľa Zeme. Dobrovoľníci Tvorivej spoločnosti predstavili jednoduchú technológiu, ktorá pomôže vyriešiť tento [...]

Čo videl Edgar Cayce? Jeho predpovede sa desivo plnia

03.07.2024

Je možné zmeniť budúcnosť, alebo je všetko, čo sa deje, vopred dané? Keď sa Edgara Cayceho, jedného zo svetoznámych jasnovidcov, opýtali, či v roku 2000 nastanú na Zemi nejaké veľké zmeny, odpovedal, že nastane „posun pólov“, ktorý bude znamenať príchod Nového veku. Cayce nikdy neuviedol konkrétne dátumy pozemských zmien, načrtol však chronológiu udalostí, [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

chajimseli

Keď urobíš prvý krok, cesta sa objaví

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 22147x
Priemerná čítanosť článkov: 1230x

Autor blogu

Kategórie