Založ si blog

Zviditeľnenie na úkor druhého človeka alebo niečo oveľa vážnejšie?

Koncom apríla vyšiel na SME-čku článok blogera Radka Mačuhu, v ktorom sa snažil zdiskreditovať slovenskú ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú. Na prvý pohľad neškodný blogový článok – denne ich na rôznych portáloch pribúdajú desiatky. Bloger však prekročil akúkoľvek prijateľnú hranicu. Ministerku kultúry totiž obvinil z nacizmu. 

Mohlo by to pôsobiť ako neúspešný pokus o pošpinenie jej povesti alebo snahu o zviditeľnenie sa na úkor pani Šimkovičovej, keby nevyšlo video s Dr. Egonom Cholakianom „Neviditeľná vojna. Kto vedie náš svet do záhuby?” Ak si ho pozriete, pochopíte súvislosti. Niekto stlačil pomyselný štart a spustil program na diskreditáciu vlády. A deje sa nám to priamo pred očami, na našom území. 

Je zaujímavé, že Mačuha vo svojom článku spomína tajný nemecký spolok Thule (z čias nacistického Nemecka) a spája ho s hnutím Allatra (z ktorého sa snaží tajná organizácia vytvoriť obraz nebezpečnej sekty). Práve o tom vo svojom videu informuje Cholakian. Je neuveriteľne ľahké identifikovať diskreditačnú schému, keď človek chápe, ako tento proces prebieha. Slovensko sa stalo bojiskom medzi totalitným monštrom a demokraciou. Víťazstvo si vyžaduje účasť všetkých občanov našej síce malej, ale zatiaľ ešte stále demokratickej krajiny!

TVORCOVIA, KTORÍ PREDBEHLI SVOJU DOBU

19.09.2024

Ďalšia výzva Dr. Cholakiana k Putinovi (pozri video KRIŽOVATKA) zanechala ako obvykle veľa otázok. Áno, nie je sa čomu čudovať, pretože tie tajné materiály, ktoré verejne prezentuje obchádzajúc všetky diplomatické protokoly, boli obyčajným ľuďom nedostupné celé desaťročia. Takže sotva je možné celý objem utajeného sprostredkovať v niekoľkých videosprávach, [...]

Šokujúce odhalenie skrytých mechanizmov globálnej kontroly v dokumentárnom filme, ktorý berie dych

26.08.2024

Kedy naposledy ste pozerali film, ktorý vás zavŕtal do sedačky, že ste zabudli na čas? Po ktorého pozretí ste sa začali na veci, ktoré sa dejú okolo vás, dívať inak? Že si nepamätáte? Dnes vám prinášam tip na jeden taký dychberúci dokument, ktorý z hlavy len tak nedostanete. IMPAKT je rozsiahly dokumentárny film, ktorý otriasa základmi nášho chápania moderného sveta. [...]

Médiá zámerne ignorujú tento film. Sú zamestnaní propagáciou vraha

23.08.2024

Zatiaľ čo sa väčšina slovenských médií venuje filmu, ktorý glorifikuje Mikuláša Černáka, masového vraha, cez sociálne siete sa šíri iný film. Ten, ktorý hovorí o tých, ktorí robia z vrahov hrdinov, plánujú streľbu na školách, páchajú teroristické útoky a ešte sami seba pasujú za odborníkov. Reč je o filme Impakt. Prelomovom dokumentárnom filme, ktorého [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

chajimseli

Keď urobíš prvý krok, cesta sa objaví

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 28867x
Priemerná čítanosť článkov: 1375x

Autor blogu

Kategórie